Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

Mira Rosenørn

Jeg hedder Mira Rosenørn og åbnede klinikken i 2018 fordi jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker med, at overvinde de udfordringer de står overfor og følge dem til et sundere liv, både fysisk og psykisk. Psykologien og kognitiv terapi har altid vakt min interesse, samt den holistiske tankegang hvor samspillet mellem den fysiske og psykiske del af kroppen hænger sammen.

Jeg har selv gennemgået en forvandling i forhold til at slippe dårlige energier, traumer og vaner fra barndom og opvækst. Dette er også grunden til jeg startede You Be Well. For at hjælpe flest muligt, men også for at skabe et sted som er trygt og hvor man kan blive set på som et helt menneske, med alt taget i betragtning.

Jeg er uddannet og har arbejdet som social- og sundhedsassistent i 15 år, hvor jeg har brugt det meste af mit arbejdsliv i somatikken. Jeg har siden uddannet mig som tankefeltterapeut, samt taget en 1 årig overbygning på min TFT med SQ coaching og afskeds- og tilgivelses terapi, hvorefter jeg har arbejdet med dette siden. I 2020 startede jeg med at uddanne mig inden for forskellige arter af massage, herunder alm. fysiurgisk massage, thai yoga og bindevævs teknikker.

Jeg elsker at videreuddanne og udvikle mig, hvilket også gør at klinikken er i konstant vækst og er fyldt med ny viden og nye måder at håndtere de forskellige udfordringer på.