Depression

Depression

Depression

Depression er en af de almindeligste psykiske sygdomme. Hver femte af os udvikler symptomer på depression på et tidspunkt i livet, og man kan have det i forskellige grader.

Når man har en depression, er man nedtrykt gennem længere tid uden årsag. Evnen til at føle glæde, lyst eller interesse for livet er forsvundet. Man er mere træt end normalt og har en fornemmelse af, at livet er tungt eller uoverkommeligt og man mangler overskud til at klare hverdagens aktiviteter.
Fysiske smerter, hovedpine, spændinger og søvnløshed kan være de første tegn på en begyndende depression. Nogle gange kan en depression vise sig ved en tendens til at være opfarende, ubeslutsom, irritabel, aggressiv og ofte bebrejder man omgivelserne.
En depression kan være medfødt, eller dannes allerede i et tidligt stadie, hvis man som barn udsættes for nederlag eller tab. Eller oplever gentagne skuffelser, kritik, svigtende omsorg og mangel på kærlighed. Følelserne kan gentage sig senere i livet, når en lignende situation eller skuffelse indtræder.

Uanset hvad årsagen eller baggrunden er for dit vedkommende, hjælper jeg dig med at finde årsagen og fjerne de blokeringer der står i vejen for dig. Jeg hjælper dig med at komme igennem de udfordringer du står med og få det positive stagneret i dit system.

Denne pakke bliver skræddersyet efter dit behov som vi lægger en plan for ved første møde. Første konsultation varer ca. 1,5 time, derefter 1 time pr. gang.
Vi starter altid vores første møde med en Alfa test og udover testen indeholder denne pakke:

Hvor mange gange af hvad afhænger af dit behov og denne plan lægger vi ved første møde.
Pakken indeholder 6 konsultationer inkl. første møde og koster 2.500 kr.